Denver.Bouw en installatie van koude opslagFabrikanten nemen de productkwaliteit in beslag en breide

vrijgavetijd:2021-11-28 20:43:44 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:139

Kerntips:Denver.,Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding va

Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep reparatie van het gevonden deel, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

Denver.De gecontroleerde atmosfeer magazijn wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag en verwerking van fruit. Het kan de lage temperatuur van fruit in het koude magazijn houden en de opslagtijd langer maken. De muren van het koude magazijn zijn uitgerust met warmteisolatie panelen, en de bodem is uitgerust met snelle planken om vocht en warmte van de buitenkant te voorkomen, en vervolgens zaagsel gebruiken om de deuren en ramen te ontsteken en te sluiten. Open de deuren en ramen niet binnen twee dagen. De hoeveelheid fruit mag niet altijd te groot zijn. Het is goed als het dagelijkse aankoopvolume ongeveer tien%.

Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, die een volledige variëteit hebben, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

Sabuncu.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig,Denver.Installatie van verse farmaceutische opslag, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?

Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;


Denver.Bouw en installatie van koude opslagFabrikanten nemen de productkwaliteit in beslag en breiden de verkoop uit



In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

Repareer de draden van elektrische componenten met binddraden.

De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

KortingTijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;

Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag,Denver.Installatie voor koude opslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.


Denver.Bouw en installatie van koude opslagFabrikanten nemen de productkwaliteit in beslag en breiden de verkoop uit



Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

productiekostenDe brede lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

Meet de tandweerstand van de compressor en de isolatie van de motor.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid,Denver.Installatie van fabriekskoude opslag, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

Denver.Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Denver.adviserennieuws
Denver.Laatste nieuws